Doorgaan naar hoofdcontent

Outdoor Cooking tijdens de winter

Outdoor Cooking ! Zelfs in November.
Met een Barbekon is dit zo gefikst.

Tussen het managen van diverse bedrijven door,  neemt de ontwerper van de BBQ Barbekon,
Patrick Gonsaeles nog de tijd om te gaan barbecuen voor vrienden.



Outdoor Cooking in november.


Birthday Party in Blauwe Doos, Vleteren, West-Vlaanderen.


De eerste genodigden zijn toegekomen.




Starting up the BBQ Barbekon is a peace of cake, due to its stepless adjustable grid, charcoal scuttle and ash tray. And of course its unique built-in quick start system. 

BBQ Barkebon opstarten is eenvoudig doordat zowel de grill, de kolenbak als de asbak 
traploos regelbaar zijn. Het snelstart systeem zorgt ervoor dat de houtskolen over de volledige grill oppervlakte en binnen de 15' gloeiend heet zijn.




BBQ : gemarineerde scampi brochette als één van de aperitief hapjes.



Let's get this party STARTED !


Reacties

Anoniem zei…
Het was allemaal Super Lekker, met dan aan PG en zijn TOP barbecue toestel.