Doorgaan naar hoofdcontent

Een mooi complement voor BBQ - BARBEKON


Een positieve reactie, een goed woordje,  een mooi complement.... wie heeft het niet graag?

Maar als een klant de moeite neemt om ons te schrijven en zijn ervaringen overmaakt, 
zijn wij heel trots op ons product  - en op onszelf  ;-)  
en willen wij dit uiteraard met u delen. 

Op vraag en uit respect gebruiken wij enkel wat de klant quoteerde en laten wij zijn gegevens weg.

QUOTE
Het gebeurt zelden, maar voor één keer klopt het: de eigenschappen die de uitvinders van de Barbekon aan hun kind toeschrijven, zijn juist: héél snel opstartend (+/- 13 min., zelf meermaals gemeten) en een mooi, gelijkmatig verspreid vuur over de gehele oppervlakte van de bbq; een vuur dat overigens moeiteloos meer dan een uur stand houdt.
Dé grootste en voor mij unieke troef van deze bbq zit hem evenwel in de feilloos verstelbare gril: laat toe (eigen ervaring) om een vijf weken oude, gerijpte steak van zowat 2kg en 8cm dikte op een groot bed van rozemarijn op circa 40 cm van het vuur 50 min. te laten braden/garen. Af en toe voegde ik een oude wijnrank bij de kolen voor extra aroma. Resultaat: een bijzonder smaakvolle, seniant gebakken steak. Ik had ondertussen tijd zat om zonder zorgen over de bbq de béarnaisesaus te bereiden. Héél comfortabel.
Laat me het anders verwoorden: al meer dan 20 jaar bbq ik regelmatig, maar nooit was het zo eenvoudig en perfect beheersbaar als de afgelopen maand met de Barbekon. 
M.G., augustus 2015, Brussel.
UNQUOTE
Met vriendelijke groeten, 

Reacties

sg zei…
Bedankt M.G. voor uw mooi complement.