Doorgaan naar hoofdcontent

Horeca Beurs EXPO Gent

Wie de BBK4 wilt bekijken kan dit doen tot donderdag 19 november op de Horeca beurs te Gent.

U vindt ons op de stand van Lafosse in zaal 5.
Het verkoopteam van Lafosse zal u van harte welkom heten met een hapje en een drankje.

Van zondag tot en met dinsdag zal ook onze eigen verkoper aanwezig zijn.


BBQ BARBEKON
bbq 


Reacties

Populaire posts van deze blog

WELKOM en ONTDEK

BBQ BARBEKON

Dit Belgisch ontwerp biedt zowel de professionele als de amateur barbecuer het plezier om op houtskool voedsel te bereiden met de gebruiksvriendelijkheid van zowel de elektrische als van de gasbarbecue.

Geen problemen meer met kolen van slechte kwaliteit. Nooit meer het vuur blussen omdat de kolen te heet worden en de grill niet hoger kan... Nooit meer lekker eten die kan verbranden. Geen geknoei meer om extra houtskool toe voegen of de asbak te ledigen… Vergeet voortaan de meest vervelende klus van het ganse barbecue gebeuren want het kuisen van uw grills wordt kinderspel. 

Met een BBQ - BARBEKON zijn de gekende ongemakken van een houtskool barbecue voltooid verleden tijd.
Dit innovatief BBQ toestel is handgemaakt, oerdegelijk, gebruiksvriendelijk, uiterst functioneel en hoeft weinig tot geen onderhoud.


Barbekon is ontworpen door Patrick Gonsaeles,
eigenaar en CEO van PG Cars, Carrosserie Bril en Premium bvba.
Zaakvoerder-partner van Dewekon Engineering, First Parts en

BBQ toestellen voor Professioneel gebruik

BBQ toestellen voor professioneel gebruik 





Oerdegelijke BBQ toestellen, handgemaakt op maat van uw zaak, 100% van roestvrij staal, unieke traploze regelingen,  snelstart-systeem en zo veel meer....

BARBEKON   is de  'MUST HAVE'  houtskool BBQ voor traiteurs, restaurateurs, beenhouwers, catering bedrijven...
en voor iedere zichzelf respecterende kok of hobby kok die lekkere eten wilt kunnen bereiden op een professionele manier op een professionele barbecue toestel.
Foto's zeggen meer dan woorden....



BBQ-BARBEKON /BBK2: Fotoshoot in De Panne

Barbecue grill rooster die niet kleeft

Vis bakken op de BBQ BARBEKON zonder dat het vel blijft plakken:Op uw bbq eens een visje bakken, het is eens iets anders en gezond. Bijna alle vissoorten kunnen op de barbecue bereid worden. Zelfs voor het bereiden van een hele vis heeft men met de Barbekon geen visklemmen nodig:
Foto's zeggen meer dan woorden

Getest & Goedgekeurd door Chef Puystiens tijdens COTE TERROIR

Op 16 mei was het zover: COTE TERROIR by Oh Restaurant en Marc Deswarte !


CULINAIRE HOOGSTANDJES te Ghyvelde op de hoeve van Marc DESWARTE:  teler van hagelwitte duinasperges van topkwaliteit !

















Chef Ivan PUYSTIENS van OH Restaurant toonde een flink staaltje van zijn culinaire finesse met de duinasperges van Marc Deswarte als focuspunt in diverse gerechten en het gerijpt West-Vlaams rood rund van keurslager DIERENDONK als hoofdgerecht.
Hij maakte voor zijn bereidingen gebruik van een uniek barbecue toestel, de BARBEKON.

Tussen de diverse gerechten van het team van OH RESTAURANT onder leiding van Ivan Puystiens, kreeg men uitleg van enkele producenten over hun merkwaardige producten:

Sebastien CALLIAU van Le Pain de Sebastien uit Brugge
Kaasmeesters CALLEBAUT uit Oudenaarde,
Carlos Grootaert vertegenwoordigde de STRUISE BROUWERS uit Oost-Vleteren
Patrick GONSAELES (PG) met zijn barbecue installatie BARBEKON bijgestaan door Phil Driessens
de OLIJFBOOM uit Brugge
werden één voor één desku…

Hand in hand with PREMIUM

Donderdag 23 april 2015
BBQ-BARBEKON stond dit keer niet centraal, de lancering van PREMIUM (site PG Cars) te Veurne was dit wel.
Maar toch.... deze First-Rate houtskool barbecue kon nogmaals bewijzen hoe praktisch en degelijk hij is. Een professionele chef bereide gans de avond fijne hapjes voor op de BARBEKON, zowel vlees als vis werden geserveerd - een paar honderd genodigden mochten ervan smullen.

bbq

BBQ KOPEN?

Met het huidige kook programma Grill Masters, op de Belgische televisie en het zonnetje die lekker warm aan de hemel staat,  gaan de mensen weer op zoek naar barbecue toestellen.

Bent u ook nog op zoek naar een BBQ toestel ?
Wenst u een houtskool barbecue voor het leven? Oerdegelijk en onderhoudsvriendelijk?

Neem dan een kijkje op onze website  BBQ-BARBEKON.BE en ontdek een pareltje!


BBQ-BARBEKON GOES INTERNATIONAL !

Onder de blauwe hemel aan de Côte d'azur de BBQ-BARBEKON  met 2 grill units (BBK2)





WINTER BBQ TIP: Vlaamse Klassieker

Deze Vlaamse Klassieker kan gemakkelijk klaargemaakt worden op uw BBQ Barbekon: Stoofvlees met frietjes.De Vlaming heeft gekozen: 14.331 kijkers hebben gestemd op stoofvlees - friet als dé ultieme Vlaamse Klassieker.  TV Chef Jeroen Meus roept zondag 1 maart uit tot Nationale Stoofvlees-frietdag 
Jeroen Meus maakte de uitslag vanochtend bekend. De volledige top 10 van De Vlaamse klassieker: Stoofvlees-friet Witloof met hesp in de ovenSteak-friet met sla en bearnaisesausVol-au-ventBalletjes met krieken & balletjes in tomatensausAsperges op z'n VlaamsKonijn met pruimenKalfstong in madeirasausZeetong 'à la meunière'Steak tartaar BRON

De benodigdheden voor dit super lekker Vlaams stoofpotje:
1 kg rundvlees 2 grote uien 2 flesjes bruin bier 2 eetlepels Luikse stroop 2 sneden bruin brood 2 eetlepels straffe mosterdboter peper, zout, tijm, 2 kruidnagel, 2 laurier blaadjesHoe stoofvlees klaarmaken op uw Barbekon:


Steek uw Barbekon aan met de snelstarter en plaats uw stoofpot met bot…