Getest & Goedgekeurd door Chef Puystiens tijdens COTE TERROIR

Op 16 mei was het zover: COTE TERROIR by Oh Restaurant en Marc Deswarte !


CULINAIRE HOOGSTANDJES te Ghyvelde op de hoeve van Marc DESWARTE:  teler van hagelwitte duinasperges van topkwaliteit !

















Chef Ivan PUYSTIENS van OH Restaurant toonde een flink staaltje van zijn culinaire finesse met de duinasperges van Marc Deswarte als focuspunt in diverse gerechten en het gerijpt West-Vlaams rood rund van keurslager DIERENDONK als hoofdgerecht.
Hij maakte voor zijn bereidingen gebruik van een uniek barbecue toestel, de BARBEKON.

Tussen de diverse gerechten van het team van OH RESTAURANT onder leiding van Ivan Puystiens, kreeg men uitleg van enkele producenten over hun merkwaardige producten:

Sebastien CALLIAU van Le Pain de Sebastien uit Brugge
Kaasmeesters CALLEBAUT uit Oudenaarde,
Carlos Grootaert vertegenwoordigde de STRUISE BROUWERS uit Oost-Vleteren
Patrick GONSAELES (PG) met zijn barbecue installatie BARBEKON bijgestaan door Phil Driessens
de OLIJFBOOM uit Brugge
werden één voor één deskundig voorgesteld en gekeurd.









Het volledig menu, meer leveranciers en alle foto's van het evenement gemaakt door Penelgraphy vindt u HIER

Reacties

Anoniem zei…
Deze barbecue onderscheidt zich onder meer omdat hij trappenloos is, ideaal om te garen maar ook om warm te houden. Het concept van de brandgaard is uniek, zeer krachtig en terzelfder tijd perfect controleerbaar. Een ingenieus toestel ! Ivan Puystiens Oh Restaurant.
sg zei…
Wat een mooi complement en dit van een professionele chef.
in naam van het Barbekon Team,
BEDANKT Ivan Puystiens!

Populaire posts